WEB DIZAJN

Izrada, postava i održavanje web stranica

IZRADA WEB STRANICA

 

U mogućnosti smo Vam ponuditi kompletno rješenje što podrazumijeva: odabir i registraciju domene, odabir i zakup servera, izradu stranica, izrada i postava serverskih skripti, postavu i održavanje Vaših stranica na serveru.

U izradi stranica koristimo najnovije tehnologije što će Vašim stranicama dati jednostavnost pristupa, optimalnu brzinu, potpunu informaciju, a time i maksimalnu posjećenost.

O POSTUPCIMA I CIJENAMA

Odabir i registracija domene je relativno jednostavan postupak. Ovisi o djelatnosti, odnosno Vašem izboru vrste domene (Ukoliko obavljate privrednu djelatnost svakako se preporučuje “hr”domena).
Postupak oko registracije uračunat  je u cijeni izrade stranica.

Odabir i zakup servera ovisi , prije svega o tipu i veličini Vaše prezentacije, potom o eventualnim potrebama za korištenjem serverskih usluga i svakako o financijskim mogućnostima. Cijena zakupa se kreće od potpuno besplatnog za male i manje zahtjevne stranice do stotinjak kn godišnje.

Izrada web stranica, bez obzira na veličinu uvijek je vrlo zahtjevan posao koji zahtjeva maksimalnu suradnju webmajstora i investitora a sastoji se od slijedećih faza:

  1. Upoznavanje sa djelatnošću firme i zahtjevima
  2. Prikupljanje grafičke podloge i ostalog sadržaja
  3. Izrada predloška i konzultacije
  4. Modifikacija predloška i izrada radne verzije
  5. Postava stranica na server i testiranje
  6. Prijava stranica na web tražilice
  7. Poduka

Cijena izrade web stranica zaključno sa fazom izrade predloška je potpuno besplatna i bez ikakvih obaveza sa Vaše strane. Konačna cijena se definira ugovorom po izradi i prihvaćanju predloška a kreće se, za manje zahtjevne stranice ,već od 1000 kn plus PDV.

ZATRAŽITE PONUDU

3 + 13 =

IZDVOJENI RADOVI

Radovi na web dizanu iz šireg vremenskog razdoblja

U izradi stranica koristimo najnovije tehnologije što će Vašim stranicama dati jednostavnost pristupa, optimalnu brzinu, potpunu informaciju, a time i maksimalnu posjećenost.